Op de randparking Stadspark, aan de hoek van de Graatakker en de Papenbruggestraat, vlak naast de Ring.


Open

Maandag tot vrijdag van 8u00 tot 12u00
en van 15u00 tot 18u30


Fietspunt Stadspark

De Stad Turnhout besliste om in samenwerking met vzw Den Aas een bewaakte fietsenstalling te bouwen langs de ring ter hoogte van het Stadspark. Op deze randparking kan je uw auto gratis parkeren. Het is dus de ideale plek om je auto achter te laten en verder met de fiets het centrum in te trekken. Overdag is steeds iemand aanwezig en ’s avonds kunnen geregistreerde gebruikers de stalling betreden met een badge of vingerscan. Je kan er je eigen fiets stallen, een fiets huren of een kleine reparatie laten doen. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Voor wie?

Woon – werkverkeer: Bedrijven of openbare diensten kunnen voor hun personeel één of meerdere plekken in de stalling huren. Hier kunnen de personeelsleden dan hun eigen fiets achterlaten die ze gebruiken voor verplaatsingen in de binnenstad. Het is ook mogelijk om een stallingsplaats EN een fiets te huren voor een jaar of een half jaar. Deze huurfiets staat dan steeds ter beschikking van het bedrijf. De Vlaamse overheid voorziet met het Pendelfonds in subsidies voor dit soort duurzaam woon-werkverkeer.

Vrije tijd: Uiteraard kunnen ook mensen die niet voor hun werk op bezoek komen in Turnhout van deze dienst gebruik maken. Laat je wagen achter op de parking en huur een fiets voor een dag of een halve dag. Kom je zo vaak in Turnhout dat je liever een eigen fiets ter beschikking hebt? Huur dan een stallingsplaats een laat je fiets steeds veilig achter. Je kan dan dag en nacht binnen in de afgesloten stalling door middel van een badge of vingerscan.

Prijzen

Stallingsplaats en badge voor toegang:

  • € 50 voor een jaar
  • € 5 voor een maand

Sleutelbox

Voor 100 euro per jaar kan u dankzij de digitale Sleutelbox 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 een fiets meenemen. U kan dan de stalling betreden wanneer u wil en met een persoonlijke code een sleutel uit de Sleutelbox halen. Meer informatie kan u vinden bij “Nuttige Info – Sleutelbox